Nuohouspalvelut Lapua, Ilmajoki, Seinäjoki, lähialueet

Ota yhteyttä

Nuohoustyö Mirko Haapala Tmi tarjoaa ilmanvaihtokanavien puhdistukset sekä kattavat nuohouspalvelut asiakkailleen Lapualla ja muualla Etelä-Pohjanmaan alueella. Palvelemme 15 vuoden kokemuksella ja alan rautaisella ammattitaidolla.

Nuohoustyöt

Lain mukaan rakennuksen omistajan tai haltijan on huolehdittava, että tulisijat ja savuhormit nuohotaan perusteellisesti määrätyin aikavälein. Vakituisesti asuttavissa kiinteistöissä nuohous tulee tehdä vuoden välein ja vapaa-ajan asunnoissa kolmen vuoden välein.

Nuohoustyö Mirko Haapala Tmi toteuttaa nuohoustyöt kaikenlaisissa kohteissa ammattitaitoisesti, siististi ja tehokkaasti. Puhdistamme nuohoamalla savuhormit, yhdyshormit sekä tulisijat ja huolehdimme myös savupeltien puhdistuksesta. Nuohouksen yhteydessä tarkastamme myös savuhormin ja tulisijan kunnon. Ilmoitamme kaikista havaitsemistamme puutteista tai vioista kiinteistön haltijalle.

Tilaa nuohous meiltä ja varmista turvallinen lämmitys jatkossakin.

Katso nuohoushinnasto

15–20 yks., kun nuohottavana on:

  • varaava takka

  • saunan kiuas

  • lämmitysuuni

  • kamina.

Ilmanvaihtokanavien puhdistukset

Suoritamme erilaisten ja erimerkkisten ilmanvaihtokanavien puhdistukset ja huollot sekä ilmamäärien mittaukset ja säädöt.

 

Ilmanvaihtokanavien ja -järjestelmien tarkastus on syytä suorittaa muutaman vuoden välein ja perusteellinen puhdistus järjestelmästä riippuen noin 7–10 vuoden välein. Ilmanvaihtokanavan säännöllisellä puhdistuksella ja huolloilla pidät sisäilmasi raikkaan puhtaana. Ilmamäärien mittaus ja säätö puolestaan varmistavat, että sisätilojen ilma vaihtuu riittävästi, kuljettamatta kuitenkaan lämpöä ulos liian suurien ilmamäärien mukana.

Tilaa IV-palvelut

Sisäpiipun asennus

Saat meiltä lisäksi palvelut sisäpiipun asennustöihin. Uuden piipun muuraamiseen verrattuna sisäpiipun etuihin lukeutuvat sen asennuksen nopeus ja edullisuus sekä piipun kestävyys. Hormiin asennettavan sisäpiipun rakentaminen tulee ajankohtaiseksi, kun hormi alkaa rapistua tai on kenties jo syöpynyt.

Mikäli hormisi ovat kunnostuksen tarpeessa, ole meihin yhteydessä. Vastailemme mielellämme aihetta koskeviin kysymyksiisi ja kerromme lisää sisäpiipun asentamisen hyödyistä.

Kysy lisää

Soita ja tilaa paikalle ammattitaitoinen nuohooja

Suoritamme nuohoukset sekä ilmanvaihtokanavien ja -järjestelmien puhdistukset yksityisille kotitalouksille, yrityksille ja yhdistyksille Etelä-Pohjanmaan alueella, kuten Lapualla, Seinäjoella, Ilmajoella, Peräseinäjoella ja Ylistarossa.

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta halutessasi myös sähköposti sekä sivuiltamme löytyvä yhteydenottolomake tavoittavat. Tilaa nuohous ammattitaitoiselta nuohoojalta ja varmista savupiippujen sekä ilmanvaihtokanavien moitteeton kunto ja turvallisuus!

Katso yhteystietomme